Ballet Barre Workout

Ballet Barre Workout

Ballet Barre Workout bij het USC

Ballet Barre training is de nieuwste fitnesstrend.Ballet Barre Workout is een laagdrempelige, eigentijdse en energieke BalletFitness workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. Er wordt gewerkt aan een goede lichaamshouding, kracht, balans, lenigheid en coördinatie.

Balletpakjes zijn niet nodig, haren mogen uit de knot en in plaats van Bach hoor je de swingende klanken van oa. Beyoncé. Ballet Barre Workout is er speciaal voor vrouwen en mannen om hun lichaamsbewustzijn en zelfverzekerdheid te vergroten. Er zit een danser(es) in elke iedereen, laat het zien.

De barreworkout wordt gevolgd door vele celebrities, zoals Madonna, Kelly Osbourne en Natalie Portman. Na Amerika, Australië, Engeland en Frankrijk is er nu ook een barreworkout in Nederland!

Rooster 2017-2018

Dag   Start Eind Zaal Docent
Dinsdag Cursus blok 2 20.00 21.00 Danszaal Helen

Van bankzitter tot topper!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon