Aerobics

Intensiteit:

Aerobics

Aerobics bij het USC

Meedoen aan één van de vele groepslessen bij het USC is een zeer effectieve manier om jouw trainingsdoelstellingen te bereiken. De combinatie van fitness en groepslessen zorgt ervoor dat sporten bij het USC nooit saai wordt! In een gezellige sfeer leer je de andere deelnemers snel kennen, waardoor de drempel na een eerste bezoek al lager zal zijn. In een gezellige groep trek je je qua niveau gemakkelijker en sneller aan elkaar op en bereik je meer! Onze gedreven en enthousiaste instructeurs staan garant voor een uur fun en variatie en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft!

Weekrooster 2018-2019

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze Fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Meedoen met Aerobics

Door de verschillende passen en diverse oefeningen aan elkaar te rijgen krijg je een aerobicsdans. Begeleidt door ‘funky music’ en een ervaren docente. Het is een goede training ter verbetering van je conditie en ook voor vetverbranding. Daarnaast worden de bovenbeen- en bil spieren versterkt. Wees niet bang dat al die passen te moeilijk voor je zijn want Aerobics is bij uitstek geschikt voor iedereen! 

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon