Aerial Acrobatics

Intensiteit:

Aerial Acrobatics

Aerial Acrobatics bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Misschien heb je het al eens gezien op tv of in het Cirque du Soleil: Aerial Acrobatics. Acrobaten klimmen, dalen en ‘spelen’ met een zogenaamde ‘tissu’ vanaf de nok van het plafond. Deze tissu is van speciale zijde gemaakt en biedt daardoor extra grip en steun. Dat geeft je de mogelijkheid tot speciale en acrobatische oefeningen. Wil jij deze creatieve en sierlijke sport aanleren? Maak dan gebruik van deze unieke kans om kennis te maken met deze bijzondere sport. Je beleeft het bij het USC!

Weekrooster 2020-2021

Het nieuwe weekrooster van 2020-2021 is hier vanaf 30 augustus te zien.

Klik hier voor het complete voorlopige sportrooster van 2020-2021.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Om beter te worden in Aerial Acrobatics is enthousiasme, geduld en doorzettingsvermogen belangrijk. Na een flinke warming up met uitdagende oefeningen op lekkere ‘world’ muziek is het tijd voor de luchtacrobatiek! Door de diversiteit van alle bewegingen wordt je hele lichaam flexibeler en sterker. Uiteraard worden je schouders en armspieren flink los gemaakt. Maar ook de lachspieren worden niet vergeten! Van Bankzitter tot Topper!


Fitness schema op maat

Naast creativiteit en flexibiliteit speelt kracht een belangrijke rol bij het uitvoeren van jouw acrobatische oefeningen. Door naast je lessen een aantal gerichte krachtoefeningen te doen in de fitness zorg je ervoor dat je fitter en sterker wordt. Ook voel jij je zekerder al zwevend in de lucht. Vraag onze fitness instructeurs om een trainingsschema op maat.

Beginnen met Aerial Acrobatics

Je hoeft geen ‘super acrobaat’ te zijn om aan deze cursus mee te doen. Dus wil jij weten hoe het is om ‘in the air’ te zijn en het begrip ‘ruimte’ op een andere manier in te vullen, geef je dan gerust op voor deze cursus. Als je voldoende niveau hebt, kun je vervolgens deelnemen aan de vaste trainingsgroep die het hele jaar door traint.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon