Gebruiksregels nieuwe sportvelden

Gebruiksregels nieuwe sportvelden

Betreden velden

  1. Betreed het kunstgras uitsluitend via de toegangspoort(en) dus niet over het hekwerk klimmen. Gebruik alleen de verharde toegangspaden naar het veld. Zo komt er geen zand of ander organisch materiaal in de velden.
  2. Zorg dat het schoeisel vrij is van modder, gras en ander vuil.
  3. Toegang alleen voor spelers, leiders, trainers en scheidsrechters mits op toegestaan schoeisel. Toeschouwers of andere belangstellenden komen niet op de velden
  4. Er mag op de velden geen kauwgom of etenswaren worden genuttigd. Roken en glaswerk is helemaal uit den boze.
  5. Indien tijdens de wedstrijd de bal over het hek gaat vraag dan een toeschouwer de bal op te halen maar ga niet zelf door het gras of de modder lopen. Gebruik alleen de doorgangspoorten en klim niet over de hekken.
  6. Gebruik de borstels en of schoonloopmatten voor dat je weer het veld op gaat.
  7. Bij sportactiviteiten is het dragen van sportkleding verplicht.

Gebruik materiaal

Alleen het gebruik van de aanwezige doelen is toegestaan. De wegklapbare en of verrijdbare doelen na gebruik weer terugplaatsen. Voorkom het slepen van de doelen over het kunstgrasveld en verplaats de doelen altijd met 2 personen. Fietsen en andere voertuigen op velden zijn niet toegestaan.

Schoeisel

Winterse omstandigheden

In de winterse periodes is het veld niet bespeelbaar:

Rubberkorrels

Na de training of wedstrijd de kleding goed uitschudden. De rubberkorrels kunnen namelijk schadelijk zijn voor de wasmachine. Het USC is niet aansprakelijk voor eventuele schade door deze rubber korrels.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon