Route & parkeren

Route & parkeren

Met de bus vanaf Leiden Centraal Station

Bus 30 (richting Katwijk): Stap uit bij halte Ehrenfestweg of Verbeekstraat
Bus 31 (richting Katwijk): Stap uit bij halte Ehrenfestweg of Verbeekstraat
Bus 37 (richting Katwijk Raadhuis): Stap uit bij halte Trambaan
Bus 43 (Richting Den Haag Centraal): stap uit bij halte Einsteinweg
Bus 221 (Richting Noordwijk): stap uit bij halte Einsteinweg
Bus 250 (Richting Lisse): Stap uit bij halte Ehrenfestweg

Met de auto

Vanaf Amsterdam
Vanaf A44 neem afslag Leiden ‘afrit 8’ naar de N206. Bij de verkeerslichten linksaf de Plesmanlaan op. Na 350m linksaf richting de Einsteinweg. Ga 200m rechtdoor en bij de rotonde linksaf slaan. Je bent nu bij het Universitair Sportcentrum!

Vanaf Den Haag
Vanaf N44/A44 neem afslag Leiden ‘afrit 8’ naar de N206. Bij de verkeerslichten rechtsaf de Plesmanlaan op. Na 300m linksaf richting de Einsteinweg. Ga 200m rechtdoor en bij de rotonde linksaf slaan. Je bent nu bij het Universitair Sportcentrum!

Fietsend

Vanaf Leiden CS (zuidkant)
Je staat bij het stationsplein, aan de zuidelijke kant van het station. Vertrek in zuidwestelijke richting op de Schipholweg richting de Plesmanlaan. Neem de eerste afslag rechts, de Plesmanlaan op. Nadat je door de fietstunnel bent gegaan, ga je na 300m naar rechts op de Darwinweg. Na 200m ga je bij de rotonde linksaf op de Zernikedreef. Rij 600m op de Zernikedreef tot de T-splitsing en ga naar rechts op de Einsteinweg. Bij de T-splitsing rijd je linksaf het parkeerterrein van het USC op. Je bent nu bij het Universitair Sportcentrum.

Vanaf Leiden CS (noordkant)
Je staat bij de Bargelaan aan de noordelijke kant van het station. Je fietst richting het LUMC ziekenhuis via het Bontiuspad. Je komt uit op de Albinusdreef, rijdt tot aan de rotonde rechtdoor. Bij de rotonde ga je linksaf op de Sandifortdreef. Deze rijd je helemaal uit todat je bij de rotonde bent. Je gaat bij de rotonde rechtsaf op de Zernikedreef. Rij 400m op de Zernikedreef tot de T-splitsing en ga naar rechts op de Einsteinweg. Bij de T-splitsing rijd je linksaf het parkeerterrein van het USC op. Je bent nu bij het Universitair Sportcentrum.

Lopend vanaf Leiden CS

Je loopt naar de Bargelaan, richting het LUMC ziekenhuis. Steek de Bargelaan over en loop het Bontiuspad op. Je gaat naar links en steekt de Albinusdreef over en loopt het Hippocratespad op. Je gaat rechtdoor over het bruggetje en loopt richting de Hogeschool Leiden op de Zernikedreef. Bij rotonde ga je linksaf verder op de Zernikedreef. Loop 400m op de Zernikedreef tot de T-splitsing en ga naar rechts op de Einsteinweg. Bij de T-splitsing loop je linksaf het parkeerterrein van het USC op. Je bent nu bij het Universitair Sportcentrum.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon