Onze 3 Locaties

Onze 3 Locaties

USC Leiden

Het USC biedt meer dan 55 sporten en groepslessen, bijvoorbeeld ‘old school’ sporten zoals tennis, boksen en ballet maar ook modernere zoals hiphop femme, hoopdance en twerk dance. Voor danslessen als deze hebben we een speciale danszaal met een spiegelwand, zodat je je technieken en bewegingen zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Al onze groepslessen worden gegeven in het USC-hoofdgebouw op de Einsteinweg. De fitnessruimte in het hoofdgebouw is zeer ruim en beschikt over de modernste fitnessapparatuur en airconditioning.

Met een abonnement kun je ook deelnemen aan onze cursusblokken zoals aerial acrobatics en pole fitness. Ben je meer van de buitensport? Onze tennisbanen bevinden zich bij onze sportvelden vlak bij het USC-hoofdgebouw. Hier vind je, naast de tennisbanen, een voetbal/rugbyveld, een hockeyveld, een hardloopbaan en een clubgebouw met kantine en kleedruimtes.

  Meer over USC Leiden

PlexFit in de binnenstad van Leiden

Trainen volgens dagelijkse bewegingspatronen is een effectieve manier om je lichaam te versterken en handelingen in het dagelijks leven te vergemakkelijken, maar ook om af te slanken, een gespierder lichaam te krijgen en overall een beter figuur te creëren.

In Plex-Fit in het centrum van Leiden bieden wij de mogelijkheid om functioneel te trainen en is het mogelijk om trainingen in groepsverband te volgen, tijdens onze circuit trainingen. Het circuit bestaat uit verschillende functionele trainingsoefeningen, waarbij gebruik gemaakt wordt van onder andere de Kettle Bell, Corebag, Battle Rope en Aero-Sling. Deze trainingsgroepen bieden ruimte aan maximaal 14 personen.

  Meer over PlexFit

USC The Buzz in Den Haag

In Beehive vind je onze nieuwste fitness tegenover het Wijnhavengebouw. Deze fitness bevat de nieuwste apparatuur van eGym. Samen met de cardio apparaten, functional training materialen en het brede scala aan groepslessen bieden we voor de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet fitness pakket aan.

  Meer over The Buzz

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon