Horeca USC

Horeca USC

Het USC is altijd in beweging, zo ook de horeca van het USC! In de afgelopen jaren is het aanbod in de horeca ingrijpend veranderd. Er zijn gezonde en wat minder gezonde producten aan het assortiment toegevoegd. Een broodje gezond, een broodje brie, sapjes en verschillende panini's. Wat lekkers voor bij de koffie, een luxe broodje voor bij de lunch of een maaltijdsalade. Het is allemaal mogelijk op het USC.

Alleen pin of contactloze betalingen

De horeca van het USC accepteert alleen pinbetalingen of contactloze betalingen. We accepteren geen contant geld.

Doordat het sportcafé tijdens tentamens en competitiedagen erg druk bezocht wordt ontstaan er gemakkelijk rijen. Het contactloos betalen is hier een goede oplossing voor. Daarnaast creëert het afschaffen van cashbetalingen een veiligere werkomgeving voor onze medewerkers.

Bovendien is het ook hygiënischer. Je hoeft niet meer met contant geld te werken, dus ook niet meer te wisselen. Wanneer je na iedere transactie je handen moet wassen voordat je een broodje of salade maakt dan kost dit meer tijd dan wanneer je direct aan de slag kunt gaan in de keuken.

Ambachtelijke soep op het USC

Je kunt heerlijke soepen bestellen op het USC. Wij bieden drie soorten soep aan en deze worden altijd geserveerd met vers afgebakken brood.

Heldere groentesoep

Kippensoep met vermicelli

Tomaten-crèmesoep

Maaltijdsalades op het USC

Het is ook mogelijk om maaltijdsalades te kopen op het USC. We bieden vier verschillende salades aan:

Een lunchsalade met gegrilde kip met honing en mosterd dressing
Maaltijdsalade met gekruide kip en Italiaanse dressing
Maaltijdsalade met mozzarella
Maaltijdsalade met tonijn en vinaigrettedressing

UITGELICHT

De uitbreiding bestaat uit diverse luxe broodjes zoals; een broodje gezond, een pistolet brie, pistolet kaas, pistolet ham en diverse panini’s en zelfs pizza's. Daarnaast hebben we ook diverse verrukkelijke versnaperingen aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben we muffins in twee verschillende smaken; blueberry en chocolade en appeltaart.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon