Horeca USC

Horeca USC

Het USC is altijd in beweging, zo ook de horeca van het USC! In de afgelopen weken en maanden is het aanbod in de horeca ingrijpend veranderd. Er zijn gezonde en wat minder gezonde producten aan het assortiment toegevoegd. Een broodje gezond, een broodje brie, sapjes van appelsientje en verschillende panini's. Wat lekkers voor bij de koffie, een luxe broodje voor bij de lunch of een maaltijdsalade. Het is allemaal mogelijk op het USC.

Alleen pin of contactloze betalingen

De horeca van het USC accepteert alleen pin betalingen of contactloze betalingen. We accepteren geen contant geld. 

Doordat het sportcafé tijdens tentames en competitiedagen erg druk bezocht wordt ontstaan er gemakkelijk rijen. Het contactloos betalen is hier een goede oplossing voor. Daarnaast creëert het afschaffen van cashbetalingen een veiligere werkomgeving voor onze medewerkers.

Bovendien is het ook hygiënischer. Je hoeft niet meer met contant geld te werken, dus ook niet meer te wisselen. Wanneer je na iedere transactie je handen moet wassen voordat je een broodje of salade maakt dan kost dit meer tijd dan wanneer je direct aan de slag kunt gaan in de keuken.

Ambachtelijke soep op het USC

Vanaf 15 april kun je heerlijke soepen bestellen op het USC. Wij bieden drie soorten soep aan en deze worden altijd geserveerd met vers afgebakken brood. Dit allemaal voor maar €1,70!

Heldere groentensoep

Kippensoep met vermicelli

Tomaten-crèmesoep

Maaltijdsalades op het USC

Vanaf dinsdag 19 januari kun je ook maaltijdsalades kopen op het USC. We bieden vier verschillende salades aan:

Een lunchsalade met gegrilde kip met honing en mosterd dressing
Maaltijdsalade met gekruide kip en Italiaanse dressing
Maaltijdsalade met mozzarella
Maaltijdsalade met tonijn en vinaigrettedressing

Redbeans koffie

Lekkere koffie, gemaakt van handgeplukte “rode bonen’’. Het summum van smaak bereikbaar voor iedereen. De Arabica koffiebonen zijn 100% handgeplukt en biologisch verbouwd, want alleen zo kun je de beste rijpe 'rode bonen' selecteren en krijg je de allerlekkerste koffie.

Koploper in duurzame koffie

Bij Redbeans maken ze de koffie zo duurzaam mogelijk; met respect voor mens, natuur en omgeving. Zo zijn de bonen biologisch geteeld en fairtrade ingekocht, maar daar stopt het niet. Redbeans duurzame koffie is namelijk de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland. De gehele keten inclusief branden, verpakking en transport is klimaatneutraal. Ook gebruiken ze uitsluitend aluminiumvrije en recyclebare verpakkingen en zorgen ze met een goed milieuplan continu voor verbeteringen. Niet voor niets noemde magazine Green.2 hen al eens de duurzaamste koffie van Nederland. Ook volgens de onafhankelijke vergelijkingssite Rank-A-Brand is Redbeans het meest duurzame en transparante koffiemerk.

UITGELICHT

De uitbreiding bestaat uit diverse luxe broodjes zoals; een broodje gezond, een pistolet brie, pistolet kaas, pistolet ham en diverse panini’s. Daarnaast hebben we ook diverse verrukkelijke versnaperingen aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben we muffins in twee verschillende smaken; blueberry en chocolade en appeltaart.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon