Navigeren door het universitaire leven met behulp van sport

Navigeren door het universitaire leven met behulp van sport

Navigeren door het universitaire leven met behulp van sport

Navigeren door het universitaire leven met behulp van sport

Maak kennis met Sári. Van Boedapest tot Leiden heeft ze met behulp van sport haar weg gevonden in het universitaire leven. Ontdek haar reis en inzichten in de transformerende kracht van actief blijven bij het Universitair Sportcentrum.

‘Sport is altijd een constante in mijn leven geweest, maar ik besefte pas echt het belang ervan toen ik ging studeren. Verhuizen naar een nieuw land, een intensieve studieroutine volgen en een zelfstandig leven leiden, kan een uitdaging zijn. Door te sporten kreeg ik niet alleen de broodnodige vrije tijd om mijn hoofd leeg te maken, maar werd bewegen ook een bron van geluk en stabiliteit. Daarom zorg ik ervoor dat ik elke dag in beweging kom, of in ieder geval zo vaak als ik kan.

Hoewel ik in het verleden aan groepssport heb gedaan, ga ik tegenwoordig vooral individueel. Ik vind het leuk om buiten te hardlopen, maar ga ook regelmatig naar de fitness.

Ik ben bij het USC lid geworden toen ik verhuisde, het sportcentrum zat hier toevallig gelijk naast. Daarnaast is het erg fijn dat er bij het USC een breed sportaanbod is. Het is de perfecte plek voor studenten om verschillende sporten uit te proberen en iets te vinden dat ze echt leuk vinden. Mijn advies aan andere studenten die overwegen om lid te worden: doe dat zeker! Bekijk van tevoren de verschillende soorten groepslessen en cursussen als je bijvoorbeeld samen met anderen wil sporten. Of kom individueel als dat je voorkeur heeft. Je zult waarschijnlijk altijd wel iets vinden: iets nieuws om te leren of een sport waarmee je de dag net wat leuker maakt!'

Geplaatst op 8 May 2024, om 15:47

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon