​ADO Den Haag en de Universiteit Leiden slaan handen in een

​ADO Den Haag en de Universiteit Leiden slaan handen in een

​ADO Den Haag en de Universiteit Leiden slaan handen in een

​ADO Den Haag en de Universiteit Leiden slaan handen in een

Wil je een keer naar een wedstrijd van ADO Den Haag? Op 20 april organiseert ADO Den Haag samen met de Universiteit Leiden een unieke middag voor studenten en medewerkers. Zo krijg je 10% korting op kaarten voor de wedstrijd ADO Den Haag tegen FC Eindhoven, een gratis ADO Den Haag sjaal en een leuk programma voor de start van de wedstrijd.

Op Campus Den Haag van de Universiteit Leiden studeren meer dan 7000 studenten en werken ruim 500 medewerkers met meer dan 100 verschillende nationaliteiten Sport is altijd al een krachtig middel tot verbinding en inclusie geweest. Deze samenwerking biedt dan ook de perfecte gelegenheid om mensen van verschillende achtergronden samen te brengen.

Het programma op 20 april ziet er als volgt uit:

13.30: Meet up at O’Caseys bar – pre drinks
15.00: Leave O’Caseys to the stadium
15.45: Arrival at Bingoal Stadion – Check out Fan Store
16.10: Enter stadium and take seats
16.30: Kick off!
17.15: Half-time – snacks and drinks
17.30: Second half
18.15: Full tie!
18.20: Team and fans celebration
18.30: Travel back home

Voor tickets ga je naar: https://tickets.adodenhaag.nl/dashboard. Je moet je hier eerst registreren. Heb je dit gedaan dan selecteer je de wedstrijd ADO Den Haag – FC Eindhoven. Selecteer vervolgens Blok T, U, V of W. Selecteer de ticket en plaats het in de winkelwagen. Let op: 1 ticket per persoon. Je voegt dan de kortingscode: LEIDEN2024 in en rond de betaling af.

Geplaatst op 19 Mar 2024, om 12:10

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon