Bring a Friend Duo Marathon!

Bring a Friend Duo Marathon!

Bring a Friend Duo Marathon!

Bring a Friend Duo Marathon!

Binnenkort organiseren we een Bring a Friend Duo Marathon op het USC Leiden! Op 11 en 13 maart tussen 3 en 5 kun je ons terecht voor een groepsles van BRN en Hatha Yoga.

Een leuke gelegenheid om samen met je favoriete sportmaatje te sporten of om een nieuwe sport te ontdekken. Bovendien mag je tijdens dit evenement gratis een vriend(in) meenemen, ook als deze nog geen lid is van het USC. Geïnteresseerd? Meld je dan alvast aan in de USC Leiden App!

1e groepsles: BRN

BRN is een toegankelijke, effectieve en vooral inspirerende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit en sterk lichaam. Dankzij het gebruik van de BRN-buisjes verbrand je tot wel 33% extra calorieën en staat het plezier centraal! Met deze workout breng je heel je lichaam in shape: een groepsles waarbij cardio, spierversterkende oefeningen en core training gecombineerd worden in één.

2e groepsles: Hatha-yoga

Bij Hatha Yoga, een van de oudste yogastijlen, ligt de focus op het in balans brengen van lichaam en geest. Centraal in deze discipline staat de focus op de ademhaling en het lichaam.

Zo meld je je aan

Meld je aan in de USC Leiden app of op my.uscleiden.com

Breng een vriend mee

Tijdens dit evenement mag je gratis een vriend(in) of sportmaatje meenemen. Ook als ze nog geen lid zijn bij het USC. Hij of zij moet zich, voorafgaand aan de groepsles, aanmelden bij de receptie.

Geen zin in een duo groepslessen marathon? Je ben natuurlijk ook van harte welkom om slechts één van de groepslessen bij ons te volgen. Tot snel op het USC!


Geplaatst op 26 Feb 2024, om 13:35

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon