​Studenten schaatsclinic

​Studenten schaatsclinic

​Studenten schaatsclinic

in IJshal De Vliet

​Studenten schaatsclinic

Op 27 februari, van 20:15 tot 21:45 uur, organiseert Studentensport Leiden (SSL) schaatsclinics voor USC leden in IJshal de Vliet. Met mede studenten kun je genieten van het beste dat schaatsen te bieden heeft. Of je nu een doorgewinterde pro bent of voor het eerst op het ijs staat, de professionele trainers zullen je begeleiden en je in groepen op niveau indelen voor een optimale leerervaring.


Vergeet niet je schaatsen met lange ijzers mee te nemen, want er wordt geschaatst op de rondbaan. Geen schaatsen? Geen probleem! Je kunt ter plaatse schaatsen huren met USC-korting.

En het beste van alles? De clinic kost je niets extra's bovenop het reguliere USC-tarief van slechts € 2,50. Plus, na afloop kun je heerlijk opwarmen met een kopje warme chocolademelk.

Aanmelden? Met een USC abonnement meld je aan via de USC App voor de schaatsclinic. Wees er snel bij want vol=vol. Toegang bij de receptie van IJshal De Vliet gaat via de USC App door het scannen van de QR code. Na betaling van €2,50 bij de receptie van de IJshal krijg je toegang tot de schaatshal.

Ook het reguliere USC schaatsen is gewoon mogelijk op dinsdag 27 februari. Schaatsen – USC Leiden

Geplaatst op 16 Feb 2024, om 15:20

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon