Schrijf je nu in voor de 17e Joop Zoetemelk Classic

Schrijf je nu in voor de 17e Joop Zoetemelk Classic

Schrijf je nu in voor de 17e Joop Zoetemelk Classic

zaterdag 16 maart 2024.

Schrijf je nu in voor de 17e Joop Zoetemelk Classic

Fiets samen met je fietsvrienden mee met de Nederlandse Primavera. De 17e Joop Zoetemelk Classic is op zaterdag 16 maart 2024. Je kunt alleen meedoen als je vooraf inschrijft voor deze fietstoertocht door het Groene Hart van Zuid-Holland. Doe dit voor 10 maart 2024!

Inschrijven kan hier

Alle routes zijn volledig uitgepijld en onderweg zijn er verzorgingsposten waar je iets te eten en te drinken krijgt. De routes zijn vergelijkbaar met die van de vorige jaren. Je rijdt over de fietspaden langs vaarten, door dorpen en polders waar Joop Zoetemelk in zijn juniorentijd bij Swift zijn trainingsritten maakte. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden: Zo zijn er de 50 km en 75 km, voor de toerders die bij deze eerste voorjaarsklassieker hun conditie willen testen en 100 km en 150 km, voor de doorrijders die hun fiets ook in de winter niet hebben laten staan.

De tocht wordt georganiseerd door de Leidse Ren en Toer Vereniging Swift. Het doel van de organisatie is om zoveel mogelijk mensen te laten fietsen door het Groene Hart op een sportieve manier. Fietsen voor iedereen!


Geplaatst op 12 Feb 2024, om 13:57

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon