Inschrijven nieuwe cursusblok

Inschrijven nieuwe cursusblok

Inschrijven nieuwe cursusblok

Inschrijven nieuwe cursusblok

​De inschrijvingen voor cursusblok 4 openen binnenkort! Vanaf 13 februari kun jij je weer inschrijven voor een nieuwe leuke uitdagende sportcursus. Blok 4 gaat van start op 26 februari en duurt tot en met 21 april.

Gedurende 8 weken kun jij je sportprestaties verbeteren in een leuke sportcursus. Denk bijvoorbeeld aan een cursus bachata, salsa, zelfverdediging of meld je met een team aan voor onze zaalvoetbal competitie. Check de USC app of de website voor het volledige cursusaanbod.

Hoe schrijf ik mij in?

Inschrijven kan via de balie van het USC, de USC Leiden app of via onze website: mijn.uscleiden.nl. De cursussen zijn gratis, maar inschrijving is wel verplicht, aangezien er maar beperkt plaatsen beschikbaar zijn. Zien we jou ook binnenkort op het USC?

Cursusaanbod

 • Bachata | Half gevorderd
 • Ceroc Social Dancing | Beginners
 • Polefitness | Beginners
 • Polefitness | Half gevorderd
 • Salsa | Beginners
 • Salsa | Half gevorderd
 • Salsa | Gevorderd
 • Stijldansen | Beginners
 • Stijldanseng | Half gevorderd
 • Stijldansen | Gevorderd
 • Zaalvoetbal mannen | Online registration
 • Zaalvoetbal vrouwen | Online registration
 • Zelfverdediging

Geplaatst op 5 Feb 2024, om 14:26

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon