Geef je mening voor het nieuwe USC | Studentenenquête

Geef je mening voor het nieuwe USC | Studentenenquête

Geef je mening voor het nieuwe USC | Studentenenquête

Geef je mening voor het nieuwe USC | Studentenenquête

In 2025 hoopt het USC de deuren van het nieuwe Sportcentrum te kunnen openen. Om goede beslissingen betreffende de uitstraling en merkbeleving van het USC te kunnen maken, hebben wij jouw hulp nodig! We zijn erg geïnteresseerd in de meningen en ideeën van studenten, of je nou lid bent of niet. Daarom verzoeken we je graag om deze enquête in te vullen. Vul hier de enquête in.

Het invullen van deze enquête kost ongeveer 10 minuten tijd, en je antwoorden worden anoniem verwerkt. We registreren je IP-adres en je locatie- en contactgegevens dus niet.

Natuurlijk zijn we je bijzonder dankbaar voor het invullen van deze enquête. Daarom worden er enkele koffie/thee-strippenkaarten verdeeld onder een aantal van de deelnemers, en heeft één gelukkige deelnemer de kans om een 3-maanden sportabonnement te winnen!

Geplaatst op 12 Jan 2024, om 15:10

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon