Inschrijven nieuwe cursusblok

Inschrijven nieuwe cursusblok

Inschrijven nieuwe cursusblok

Inschrijven nieuwe cursusblok

​De inschrijvingen voor cursusblok 3 openen binnenkort! Vanaf dinsdag 12 december kun jij je weer inschrijven voor een nieuwe leuke uitdagende sportcursus. Blok 3 gaat van start op dinsdag 2 januari en duurt tot en met zondag 25 februari.

Gedurende 8 weken kun jij je sportprestaties verbeteren in een leuke sportcursus. Denk bijvoorbeeld aan een cursus bachata, salsa, zelfverdediging of meld je met een team aan voor onze zaalvoetbal competitie. Check de USC app of de website voor het volledige cursusaanbod.

Inschrijven kan via de balie van het USC, de USC Leiden app of via onze website: mijn.uscleiden.nl. De cursussen zijn gratis, maar inschrijving is wel verplicht, aangezien er maar beperkt plaatsen beschikbaar zijn. Zien we jou ook binnenkort op het USC?


Deze cursussen bieden we aan in blok 3

 • Bachata | Beginners
 • Ceroc Social Dancing | Beginners
 • Dancehall Fusion
 • Heels
 • HipHop Femme
 • Kizomba | Beginners
 • Kizomba | Intermediate
 • Polefitness | Beginners
 • Polefitness | Half gevorderd
 • Salsa | Beginners
 • Salsa | Half gevorderd
 • Stijldansen | Beginners
 • Stijldansen | Half gevorderd
 • Stijldansen | Gevorderd
 • Zaalvoetbal mannen | Online inschrijven
 • Zaalvoetbal vrouwen | Online inschrijven
 • Zelfverdediging
Geplaatst op 5 Dec 2023, om 14:57

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon