KOUDE EERSTE EDITIE VAN DE KLM URBAN TRAIL LEIDEN

KOUDE EERSTE EDITIE VAN DE KLM URBAN TRAIL LEIDEN

KOUDE EERSTE EDITIE VAN DE KLM URBAN TRAIL LEIDEN

Start en finish bij het Universitair Sportcentrum

KOUDE EERSTE EDITIE VAN DE KLM URBAN TRAIL LEIDEN

​Zondagochtend 3 december stond in het teken van de allereerste uitverkochte editie van de KLM Urban Trail Leiden. Maar liefst 2300 deelnemers stonden aan de start van deze sportieve run langs de meest unieke bezienswaardigheden van Leiden. Het was een bijzondere ontdekkingstocht die door steegjes en over bruggetjes heen ging.

Onderweg hadden de deelnemers genoeg te beleven, maar moesten ze ook uitkijken voor de gladde stukken. 13 locaties stelden hun deuren open voor de allereerste editie van de KLM Urban Trail in Leiden. Zo kon iedereen het mooie pand aanschouwen van museum De Lakenhal, maar ook bezichtigen hoe cultuur en wetenschap samenkomen in Rijksmuseum Boerhaave. Deelnemers van de lange route liepen door en over iconische plekken van de Sleutelstad zoals de Burcht van Leiden en de Morspoort.


Er waren ook genoeg sportieve plekken te ontdekken: twee locaties van SportCity en natuurlijk het Universitair Sportcentrum Leiden stonden op het parcours. De kou liet de pret niet drukken onder alle fanatieke lopers. De sfeer zat er goed in. Mede dankzij de muzikanten en DJ’s die op het parcours stonden.

Na de avontuurlijke ontdekkingstocht door Leiden werd iedereen met veel enthousiasme ontvangen bij de finish. Voor alle deelnemers lag hier een welverdiende medaille, een tasje met drinks & bites van Picnic en een verfrissend drankje van Vitamin Well. De deelnemers legden hun prestaties vast bij de We Did It wall om hun persoonlijke overwinning te delen met het thuisfront.

De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Leiden een geslaagde editie!

KALENDER 2023

Er is nog maar één KLM Urban Trail van 2023 te gaan. Op zondag 17 december gaan we op ontdekkingstocht door Eindhoven. De KLM Urban Trail Series bestaat uit 12 avontuurlijke runs in de mooiste en leukste binnensteden van Nederland. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Eindhoven? Dat kan op www.eindhovenurbantrail.nl/inschrijven/.

KLM URBAN TRAIL SERIES

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers middels een avontuurlijke run kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.


Geplaatst op 4 Dec 2023, om 11:17

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon