Save the date: GNSK 2024

Save the date: GNSK 2024

Save the date: GNSK 2024

Save the date: GNSK 2024

Het programma van dit jaar, met maarliefst 13 verschillende sporten, is zojuist bekendgemaakt. Ga jij deelnemen aan het GNSK 2024? Of ben je van plan het bij te wonen?

Wat en wanneer?

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) is met ruim 2000 sporters, begeleiders en vrijwilligers een van de grootste studentensportevenementen van Nederland. Studentensport Nederland organiseert dit jaar de 64e editie in de studentenstad Rotterdam.

Op 7, 8 en 9 juni 2024 zullen de studentensporters uit alle studentensteden van Nederland strijden in 13 verschillende sportdisciplines om de titel Nederlands Studentenkampioen. De stad met de hoogste score in het algemeen klassement mag de titel ‘Studentensportstad 2024’ dragen.

Meer informatie

In de komende maanden zal er meer informatie over het evenement bekend worden gemaakt op de officiële GNSK website. Zorg er daarnaast voor dat je hen volgt op hun sociale media (Instagram en Facebook) om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Geplaatst op 20 Oct 2023, om 15:15

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon