Leids Studenten Kampioenschap Trefbal op vrijdag 13 oktober

Leids Studenten Kampioenschap Trefbal op vrijdag 13 oktober

Leids Studenten Kampioenschap Trefbal op vrijdag 13 oktober

Leids Studenten Kampioenschap Trefbal op vrijdag 13 oktober

Maak je klaar voor de grootste trefbaluitdaging van het jaar! Het Leids Studenten Kampioenschap Trefbal staat voor de deur, en het belooft het een onvergetelijke sportieve ervaring te worden. Meld jij je ook aan?

Wat en wanneer?

Op vrijdag 13 oktober staat Sportcomplex 1574 in het teken van het Leids Studenten Kampioenschap Trefbal, verzorgd door het Universitair Sportcentrum. Van 16:00 tot 18:00 uur zullen studenten tegen elkaar strijden voor de felbegeerde titel Leids Studenten Kampioen Trefbal. Bovendien zijn er geweldige prijzen te winnen!

Gezellige Borrel na afloop

Na afloop van de competitie zijn alle deelnemers van harte welkom om samen met hun team en andere deelnemers te genieten van een gezellige borrel. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en je overwinningen te vieren!

Onderdeel van de Sport- en Vitaliteitsweek

Dit fantastische trefbalevenement is niet zomaar een wedstrijd; het maakt deel uit van de bruisende Sport- en Vitaliteitsweek, georganiseerd door de Gemeente Leiden. Deze week wordt georganiseerd om te vieren dat Leiden 3 nieuwe sportaccommodaties rijker is. Elke dag van deze week kun je deelnemen aan een activiteit in binnenbad De Vliet en er is een speciaal programma in Sportcomplex 1574. Bekijk hier het volledige programma.

Deze trefbal competitie is voor jou als student dé kans om deel te nemen aan een evenement dat plaatsvindt in het splinternieuwe Sportcomplex 1574.

Inschrijven

Je kunt je gratis inschrijven tot uiterlijk woensdag 11 oktober door een e-mail te sturen naar TrefbalLeiden@hotmail.com. Vermeld hierbij ook je naam en leeftijd. Zorg ervoor dat je team uit minimaal zes spelers bestaat, met maximaal twee wissels. Doe mee en maak dit evenement onvergetelijk!


Openingsweekend op 7 en 8 oktober

Krijg je nooit genoeg van sporten? Of heb je helaas doordeweeks geen tijd? Kom dan langs op het openingsweekend op 7 en 8 oktober! Onze persoonlijke tip is om je in te schrijven voor de Curling Clinic op zondag 8 augustus om 13:00, door een e-mail te sturen naar Evenementen@ijshaldevliet.nl. Deze clinic zal plaatsvinden bij gloednieuwe sportlocatie IJshal De Vliet.

Geplaatst op 6 Oct 2023, om 09:24

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon