Week van de Vitaliteit - Universiteit Leiden

Week van de Vitaliteit - Universiteit Leiden

Week van de Vitaliteit - Universiteit Leiden

Week van de Vitaliteit - Universiteit Leiden

Van maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september organiseerde de Universiteit Leiden in samenwerking met het Universitair Sportcentrum en My Daily Lifestyle de Week van de Vitaliteit voor alle medewerkers van de Universiteit Leiden.

Veel medewerkers voelen zich na een dag werken soms moe en kunnen wel een opkikker gebruiken. Om goed te kunnen werken, wil je lekker in je vel zitten. Een frisse en actieve start van de dag is dan een goed idee.

Tijdens de Week van de Vitaliteit werden er op het Universitair Sportcentrum diverse workshops aangeboden om te werken aan de fysieke en mentale veerkracht. Bij het USC kon je terecht voor een groepsles Yin Yang Yoga, Boksen, X-core, Mindfulness, Pilates, Power Yoga, Jumping Fitness en Zumba. Heb jij ook met een lesje meegedaan?

Geplaatst op 4 Oct 2023, om 13:06

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon