Pre October 3 Party

Pre October 3 Party

Pre October 3 Party

Pre October 3 Party

Ter gelegenheid van Leidens Ontzet op 3 oktober, opende het Universitair Sportcentrum vorige week donderdag, op 28 september, haar deuren voor de nieuwe buren. De bewoners van Student Experience waren van harte uitgenodigd voor een Pre October 3 Party. Het evenement bood de gelegenheid om samen te komen en te genieten van sport en traditie.

Actieve middag in de fitnessruimte

De bewoners van Student Experience Leiden werden uitgenodigd om gedurende de middag de fitnessfaciliteiten van het USC Leiden gratis te gebruiken. Het was een ontspannen en gezellige gelegenheid om samen te sporten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Spannende roeiwedstrijd

Een hoogtepunt van de dag was de spannende roeiwedstrijd op de ergometer, waar deelnemers streden om de snelste tijd over 500 meter. Beide winnaars werden beloond met een 3-maanden abonnement. We hopen hen binnenkort weer te verwelkomen!

Traditionele hutspot-maaltijd

Het evenement werd afgesloten met een traditionele hutspot-maaltijd om de Leidens Ontzet-spirit te vieren. De aanwezigen genoten van de smaak van Leiden. De resterende hutspot werd verdeeld over andere aanwezigen op het USC.

Het evenement was een gelegenheid voor gemeenschap en viering, en we danken de bewoners van Student Experience voor hun aanwezigheid. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en evenementen.


Wil je zeker weten dat je al onze toekomstige updates ontvangt? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Geplaatst op 4 Oct 2023, om 15:37

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon