Binnenkort bij het USC: registratie voor cursusblok 2

Binnenkort bij het USC: registratie voor cursusblok 2

Binnenkort bij het USC: registratie voor cursusblok 2

Binnenkort bij het USC: registratie voor cursusblok 2

Maak je klaar voor de nieuwe sportcursussen bij het USC Leiden! Vanaf maandag 16 oktober heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor ons volgende cursusblok. De nieuwe cursussen lopen van 30 oktober tot en met 23 december 2023.

Of je nu een nieuwe sport wilt ontdekken of je sportieve vaardigheden wilt verbeteren, bij het USC Leiden ben je aan het juiste adres. We bieden een divers aanbod aan cursussen op het gebied van dans, fitness, kracht en budo sport, zodat er voor ieder wat wils is. Bekijk voor ons volledige cursusaanbod de USC Leiden APP of bezoek onze website.

Om je plek in de komende cursussen veilig te stellen, is registratie een must. Je kunt je aanmelden bij de USC front-desk, in de USC Leiden APP, of ga naar onze website: my.uscleiden.com. Hoewel de cursussen gratis zijn, zijn de plekken beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Geplaatst op 4 Oct 2023, om 16:46

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon