USC Leiden sluit zich aan bij landelijke 113 campagne

USC Leiden sluit zich aan bij landelijke 113 campagne

USC Leiden sluit zich aan bij landelijke 113 campagne

USC Leiden sluit zich aan bij landelijke 113 campagne

​Het USC Leiden heeft tijdens de actieweek van de Universiteit Leiden campagnebordjes geplaatst, naar aanleiding van het landelijke ‘Ik zie je’ initiatief van Stichting 113 zelfmoordpreventie.

De Universiteit zet zich in voor deelname aan deze landelijke campagne, die tot doel heeft het taboe rond discussies over zelfdoding te doorbreken. Stichting 113 plaatst door heel Nederland plaquettes met QR codes op bankjes. Deze plaquettes dienen om het bewustzijn te vergroten en bieden middelen voor het initiëren van gesprekken met mensen die het misschien moeilijk hebben. Op de bordjes staat de boodschap: ‘Een goed gesprek begint met iemand écht zien.’ Heb jij de bordjes al op het USC gespot?

Gedurende de actieweek van de universiteit staan we stil bij moeilijke onderwerpen zoals zelfdoding, depressie en wanhoop. Voor meer informatie over het programma voor de actieweek getiteld '1K Z1E J3' (11 t/m 15 september 2023), klik hier.

Geplaatst op 11 Sep 2023, om 16:10

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon