Leiden schittert op GNSK: succes en ambities voor de toekomst

Leiden schittert op GNSK: succes en ambities voor de toekomst

Leiden schittert op GNSK: succes en ambities voor de toekomst

Leiden schittert op GNSK: succes en ambities voor de toekomst

Stichting Studentensport Leiden schreef een leuk artikel over de deelname van enkele Leidse sporters aan het GNSK.

‘Twee weken geleden vond het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) plaats in Wageningen, een memorabele gebeurtenis. Namens Leiden deed een groep van 15 talentvolle sporters mee in verschillende disciplines, waaronder tennis, volleybal, powerlifting en schermen. Ondanks de warme temperaturen in de sporthal en op de baan hebben de sporters keihard hun best gedaan. Verschillende sporters hebben hiervoor het eremetaal om de nek mogen hangen, proficitat!

Tijdens hun optreden werden onze sporters ondersteund en gemotiveerd door Tiemen en Annette van het USC en Dorus namens SSL. Hun aanwezigheid en aanmoediging speelden een cruciale rol bij het stimuleren van de sporters. Leiden wist ondanks een kleinere delegatie de 14e plaats op de stedenranglijst veilig te stellen - een verbetering ten opzichte van vorig jaar. We streven ernaar om volgend jaar met een nog grotere groep deel te nemen aan het GNSK en een plek te bereiken in de top 10.’

Geplaatst op 5 Jul 2023, om 10:18

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon