Koppeling ULCN

Koppeling ULCN

Koppeling ULCN

Actie vereist

Koppeling ULCN

Vanaf 1 september 2023 zal het USC een koppeling krijgen met de administratie van de universiteit. Vanaf dat moment is het voor iedereen die als student, promovendus of medewerker bij de Universiteit Leiden geregistreerd staat alleen nog mogelijk om in te loggen in mijn.uscleiden.nl en de USC app met hun eigen SURFconext account.

Om ervoor te zorgen dat jij je huidige account behoud en vanaf 1 september zonder problemen kan inloggen met SURFconext verzoeken we je e-mailadres in je online profiel te controleren en aan te passen naar je universitaire umail-adres.

Houd er bij het wijzigen van je e-mailadres rekening mee dat je vanaf dan moet inloggen met je nieuwe u-mailadres en USC-wachtwoord in de app en op mijn.uscleiden.nl. Vanaf 1 september log je in via SURFconext.

Wat gebeurt er als je jouw mailadres niet aanpast?

Op 31 augustus 2023 worden alle sporters die momenteel staan ingeschreven als student, promovendus of medewerker bij de Universiteit Leiden zonder geregistreerd u-mailadres automatisch omgezet naar de externe categorie. Dit betekent dat je het hogere abonnementstarief betaalt bij aanschaf van een nieuw abonnement. Ben je echter student, promovendus of medewerker en wil je correct heringedeeld worden, dan kun je je account laten aanpassen. Werk je e-mailadres bij in je account, log in via SURFconext en je komt weer in de juiste categorie terecht.

Wij verzoeken je vriendelijk om tijdig de juiste gegevens aan te leveren voor een vlotte overgang.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Bedankt voor je medewerking.

Team USC.


Geplaatst op 12 Jun 2023, om 00:00

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon