Universitair Sportcentrum stapt over op all- in abonnementsvorm

Universitair Sportcentrum stapt over op all- in abonnementsvorm

Universitair Sportcentrum stapt over op all- in abonnementsvorm

Universitair Sportcentrum stapt over op all- in abonnementsvorm

Het Universitair Sportcentrum gaat per 1 augustus 2023 over op een all-in abonnement. Met dit nieuwe abonnement hebben alle sporters met een USC-lidmaatschap tegen een vast tarief toegang tot onze drie locaties in Leiden en Den Haag. Je hebt nog steeds de flexibiliteit om te kiezen uit verschillende abonnementsopties, waaronder een jaar-, 6-maanden-, 3-maanden-, 1-maand- of dagkaart.

Wat betekent dit voor jou?

Sporters met een geldig abonnement kunnen vanaf 1 augustus automatisch deelnemen aan het sportprogramma in zowel Leiden als Den Haag. Mocht je abonnement verlopen zijn en wil je een nieuw abonnement afsluiten, of ben je nieuw bij het USC? Dan krijg je bij het afsluiten van een abonnement vanaf 1 augustus 2023 een lidmaatschap voor in Leiden én Den Haag.

Uitbreiding sportprogramma Den Haag

Naast de overstap op een all-in abonnement breiden we ook het sportprogramma in Den Haag uit: binnenkort kunnen onze sporters gebruik maken van de zwemfaciliteiten in de Haagse zwembaden. 

Geplaatst op 7 Jun 2023, om 10:58

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon