Universiteit Leiden roeit mee in Hofvijver Regatta

Universiteit Leiden roeit mee in Hofvijver Regatta

Universiteit Leiden roeit mee in Hofvijver Regatta

Universiteit Leiden roeit mee in Hofvijver Regatta

De Universiteit Leiden doet op 3 juni 2023 mee aan de 10e editie van de Hofvijver Regatta in Den Haag, georganiseerd door H.S.R.V. Pelargos. Deze board-to-board-wedstrijd van 200 meter trekt bedrijven, politici, studenten en anderen aan en belooft een spannende dag roeien voor het goede doel.

Dit jaar wordt er geld ingezameld voor de lokale liefdadigheidsinstelling De Haagse Helpers, die zich inzet voor het bestrijden van eenzaamheid en het helpen van kwetsbare burgers. Een mooi evenement om als Universiteit aan deel te kunnen nemen.

Een roeiteam bestaande uit medewerkers van de Universiteit Leiden zal tijdens deze wedstrijd laten zien wat ze kunnen. Kom jij ook een kijkje nemen?

Geplaatst op 31 May 2023, om 10:35

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon