Volg samen met jouw collega’s van de Universiteit een gratis les Pilates in de binnenstad van Leiden

Volg samen met jouw collega’s van de Universiteit een gratis les Pilates in de binnenstad van Leiden

Volg samen met jouw collega’s van de Universiteit een gratis les Pilates in de binnenstad van Leiden

Volg samen met jouw collega’s van de Universiteit een gratis les Pilates in de binnenstad van Leiden

Altijd al eens samen met jouw collega’s van de Universiteit een sportles willen volgen bij het Universitair Sportcentrum? Vanaf vandaag kun jij je samen met je collega’s of gehele afdeling gratis aanmelden voor een les Pilates op 5, 12 of 19 juni. Twijfel jij nog of Pilates iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Pilates verbetert je lichaamshouding. Door de combinatie van gecontroleerde spierversterkende oefeningen en stretches wordt de wervelkolom soepel en sterk. Ideaal voor medewerkers die veel bureauwerk verrichten. Meedoen aan Pilates werkt daarnaast ook stress-verlagend en ontspannend doordat in de lessen de focus komt te liggen op het lichaam. Er is voldoende ruimte voor verschillende ontspanningsoefeningen waardoor jij na een dag hard werken goed tot rust kan komen.

Onze docent Smaranda zal de lessen verzorgen. Zij geeft al 3 jaar lang met veel plezier lessen Pilates en Yoga op het USC. Mochten de lessen je aanspreken kom dan daarna ook zeker een keertje langs op het Universitair Sportcentrum voor meer van onze sportlessen.

Data:

Maandag 5 juni (17.15 - 18.15)

Maandag 12 juni (17.15 - 18.15)

Maandag 19 juni (17.15 - 18.15)

Locatie: Spectrumzaal in Plexus (Kaiserstraat 25)

Schrijf je nu hier snel in!


*Deze Pilates lessen worden mede mogelijk gemaakt door Healthy University

Geplaatst op 16 May 2023, om 15:36

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon