Wat te verwachten - Saturday Marathon

Wat te verwachten - Saturday Marathon

Wat te verwachten - Saturday Marathon

Wat te verwachten - Saturday Marathon

Hi sporters! Doe jij met ons mee tijdens de Saturday Marathon op 29 april? Of je nu een doorgewinterde sporter bent of juist wat actiever wil worden, jij kunt aan dit leuke evenement meedoen! In dit artikel delen we de belangrijkste informatie met jou.

Zorg er allereerst voor dat je je sterrenkaart op de dag van de Marathon voor 09.00 bij de receptie op haalt. Hier worden je hard verdiende gouden sterren gedurende de dag door je docenten toegevoegd. Vergeet dus niet na elke les je gouden ster op te halen bij je docent!

Om 12 uur verzamelen we beneden in het USC café voor de certificaatceremonie en een gratis afterworkout-traktatie. Een goede gelegenheid om je eigen prestaties te vieren en nieuwe energie op te doen na een lange ochtend sporten.

We weten dat gehydrateerd blijven belangrijk is, dur zorg ervoor dat je die dag voldoende water meeneemt. en vergeet ook niet om wat snacks in te pakken, zo houdt je je energieniveau tijdens de Saturday Marathon goed op pijl.

Het allerbelangrijkste: veel plezier! dit evenement is een geweldige kans om actief te worden en om in contact te komen met je medesporters. Of je het nu doet voor de uitdaging of voor de lol, de Saturday Marathon is een dag die je niet wilt missen.

Dagplanning

08.40 uur: Haal je stickerkaart op bij de USC receptie

09.00 uur: Eerste sportles

10.00 uur: Tweede sportles

11.00 uur: Derde sportles

12.00 uur: Samenkomst in café voor certificaatuitreiking en traktatie!

(Je bent vrij om op elk moment te vertrekken nadat je je certificaat en traktatie hebt ontvangen)

Tot ziens bij de finish!

Geplaatst op 26 Apr 2023, om 13:43

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon