Schrijf je nu in als individuele sporter voor het GNSK!

Schrijf je nu in als individuele sporter voor het GNSK!

Schrijf je nu in als individuele sporter voor het GNSK!

Schrijf je nu in als individuele sporter voor het GNSK!

Ben jij een badmintonner, powerlifter, schermer, squasher, tafeltennisser, wielrenner, E-sporter, beach-volleyballer of tennisser? En vind jij het leuk om het op te nemen tegen andere studenten uit heel Nederland? Meld je dan nu snel aan voor het grootste studentensportevenement van het jaar!

Dit jaar vindt het GNSK in Wageningen plaats. Overdag speel je wedstrijden op het hoogste niveau. ’s Nachts kun je mee-feesten samen met andere studenten uit heel Nederland. Belangrijk: inschrijven voor de individuele sporten kan tot en met 9 mei 2023.

Inschrijven vanuit Leiden kan door te mailen naar info@studentensportleiden.nl

Inschrijven vanuit Den Haag kan door te mailen naar se.ssbth@gmail.com

Je kunt je ook gelijk inschrijven op www.gnsk.nl

Geplaatst op 25 Apr 2023, om 14:33

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon