Open Sportweek 2023

Open Sportweek 2023

Open Sportweek 2023

Gratis toegang van 8 mei tot en met 14 mei

Open Sportweek 2023

Van 8 mei tot en met 14 mei krijgt iedereen gratis toegang tot het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag tijdens de Open Sportweek. Ook Plex-Fit in het centrum van Leiden zal deze week vrij toegankelijk zijn.

Neem je huisgenootje, sportmaatje, collega of vriend of vriendin de hele week gratis mee naar een van onze groepslessen of neem een kijkje in een van onze fitnessruimtes. Check onze ‘USC Leiden’ app en zie waar en wanneer jouw lessen plaatsvinden. Tijdens de Open Sportweek kun je niet alleen gratis sporten: je kunt ook een zomerabonnement aanschaffen met korting! Hierover lees je meer onderaan deze pagina.

Inschrijven voor de Open Sportweek kan vanaf 24 april via onze website (mijn.uscleiden.nl) of via onze USC Leiden app (Android of iOS).

Waar kun je aan meedoen

Wat voor sporten? Het aanbod bij het USC is zeer gevarieerd, in zowel Leiden als Den Haag. Meld je aan voor een groepsles zoals clubpower, bootcamp, hip hop, kickboksen, modern jazz, yoga, salsa of zumba. Het is ook mogelijk om een buitenveld te reserveren voor voetbal, rugby, hockey, frisbee, tennis of beachvolleybal. Zin om te zwemmen? Deze zomer kun je bij maar liefst twee zwembaden terecht, binnen hun openingstijden! Tot slot kan je ook gebruik maken van de drie fitnesslocaties in Leiden en Den Haag.

Zomerabonnement

Het zomerabonnement is geldig van 8 mei tot en met 31 augustus 2023. De prijs is slechts €55,- en geldt voor iedereen. Alle studenten, medewerkers én externen zijn welkom. Je betaalt dus nog geen €14,- per maand als je het abonnement tijdens de Open Sportweek aanschaft! Let op: je kan het abonnement aanschaffen tot en met 11 juni 2023.

Heb je nog geen abonnement bij het USC gehad? Dan komt er nog €13,95 aan inschrijfkosten bij.

Geplaatst op 24 Apr 2023, om 08:57

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon