USC Podcast

USC Podcast

USC Podcast

USC Podcast

Ben je nieuwsgierig naar Yoga, maar twijfel je nog om het uit te proberen? Of ben je een doorgewinterde Yogi die graag luistert naar een mede-Yogi? Zoek dan niet verder dan de USC Podcast! Onze nieuwste aflevering, die ingaat op veelvoorkomende misvattingen over Yoga, wordt uitgezonden op zaterdag 22 april.

In deze aflevering praat onze host Esther met Yoga-docent Will over alles wat met Yoga te maken heeft. Will bespreekt zijn favoriete type Yoga en waarom hij juist dat type zo leuk vindt. Ze bespreken ook hoe Yoga het studentenleven ten goede kan komen. Zo zorgt bijvoorbeeld Hatha Yoga na een nachtje uit ervoor dat je lichaam weer kan herstellen.

Will geeft ons inzicht in de geschiedenis van Yoga en het belang van het vinden van een comfortabele zitpositie voor meditatie. Hij moedigt beginners aan om Yoga te zien als een proces, zonder verwachtingen van flexibiliteit of geavanceerde houdingen. Will behandelt ook het ego, dat vaak leidt tot het vergelijken met anderen in de groepslessen.

Bij het USC bieden we basis- en beginnersyogalessen die zijn ontworpen om haalbaar en bereikbaar te zijn voor alle niveaus. Dus of je nu een beginner of gevorderde bent, we hebben lessen die bij jouw niveau passen.

Mis deze leuke en informatieve aflevering van de USC Leiden Podcast op 22 april niet. Volg ons op Spotify en geef ons een beoordeling als je onze positieve boodschap leuk vindt. Laten we samen zorgen voor verbinding en groei!

De USC podcast luisteren doe je hier!

Geplaatst op 19 Apr 2023, om 14:39

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon