USC Actueel

USC Actueel

Binnenkort bij het USC: inschrijven voor cursusblok 5

Binnenkort bij het USC: inschrijven voor cursusblok 5

Vanaf maandag 10 april kun jij je weer inschrijven voor een nieuwe sportcursus bij het USC. Het cursusblok loopt van 24 april tot en met 25 juni 2023. Benieuwd wat voor cursussen wij deze keer aanbieden? Lees dan snel verder.

  Lees verder
Geplaatst op 4 apr 2023, om 13:06

Maak je klaar voor het volgende hardloopevenement: de Leiden Science Run!

Maak je klaar voor het volgende hardloopevenement: de Leiden Science Run!

Na de Geuzenloop (en als voorbereiding op de Leiden Marathon) is het nu tijd voor de Leiden Science Run! Na drie jaar is het eindelijk weer zo ver: je kunt je nu inschrijven voor dit hardloopevenement dat plaatsvindt op 15 maart 2023!

  Lees verder
Geplaatst op 4 apr 2023, om 09:30

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon