NIEUWE ZAALVOETBALCOMPETITIE

NIEUWE ZAALVOETBALCOMPETITIE

NIEUWE ZAALVOETBALCOMPETITIE

NIEUWE ZAALVOETBALCOMPETITIE

Binnenkort gaat de nieuwe zaalvoetbalcompetitie weer van start! Schrijf jij je samen met jouw team in? Leuk om te vermelden: de zaalvoetbalcompetitie is deze keer helemaal gratis!

Zaalvoetballers met een geldig (dag) abonnement kunnen hun team gratis online inschrijven via de app of de website. De competitie zal een maximum van 6 inschrijvingen hebben. Daarnaast is er een wachtlijst. Deelnemers ontvangen na inschrijving een bevestigingsmail met daarin de vraag om de teamnaam aan k.s.mischner@usc.leidenuniv.nl door te geven. Elk team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 spelers.

Nadat de inschrijftermijn verlopen is ontvangen de teams het speelschema, verder zorgt het sportcentrum voor scheidsrechters, de zaal, de bal en de beker. En ook voor een hoop gezelligheid na afloop.

Heb je nog geen team? Of ben je nog opzoek naar een teamgenoot? Op deze facebook pagina kan iedereen die interesse heeft in zaalvoetbal op het Universitair Sportcentrum een kijkje nemen. Individuele spelers en teams kunnen hier oproepen plaatsen om de teams compleet te maken. Tevens kunnen er foto's en filmpjes worden geplaatst van de wedstrijden.

Geplaatst op 3 Apr 2023, om 15:15

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon