Maak je klaar voor het grootste studentensportevenement van het jaar!

Maak je klaar voor het grootste studentensportevenement van het jaar!

Maak je klaar voor het grootste studentensportevenement van het jaar!

Maak je klaar voor het grootste studentensportevenement van het jaar!

Studentensport Nederland organiseert op 9, 10 en 11 juni het groot Nederlands Studentenkampioenschap (GNSK)! Wil jij daar bij zijn? Meld je dan nu snel aan!

Dit jaar vindt het GNSK in Wageningen plaats. Overdag speel je wedstrijden op het hoogste niveau. ’s Nachts kun je mee-feesten samen met andere studenten uit heel Nederland. Vanuit Leiden en Den Haag willen we natuurlijk een zo groot mogelijke delegatie sturen zodat de prijzen deze keer met ons mee naar huis komen!

Je kunt meestrijden in 16 verschillende disciplines, waaronder individuele- en teamsporten. In de disciplines Badminton, E-sports, Powerlifting, Schermen, Sportklimmen, Squash, Tafeltennis en Wielrennen kun je bijvoorbeeld ook individueel uitkomen. En leuk om te vermelden: ook als niet lid van een Leidse of Haagse Studenten Sportvereniging kun je je aansluiten bij een team. Geïnteresseerd? Bekijk de GNSK website om te zien of jouw sport ook op het programma staat.

Deelnemers aan het GNSK moeten studeren aan de Universiteit of de Hogeschool, of in kalenderjaar 2022 afgestudeerd zijn. Als je studeert in een andere stad, maar wel lid bent bij het USC Leiden, mag je ook vanuit Leiden meedoen aan het GNSK.

Belangrijk: inschrijven met jouw team kan tot en met 9 april. Tot en met 9 mei mag je wel nog je teamsamenstelling aanpassen. Inschrijvingen voor de individuele sporten lopen van 9 april tot en met 9 mei. Zet deze data dus alvast in je agenda.

Inschrijven vanuit Leiden kan door te mailen naar info@studentensportleiden.nl

Inschrijven vanuit Den Haag kan door te mailen naar se.ssbth@gmail.com


Geplaatst op 27 Mar 2023, om 16:51

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon