De inschrijvingen voor de Geuzenloop zijn geopend!

De inschrijvingen voor de Geuzenloop zijn geopend!

De inschrijvingen voor de Geuzenloop zijn geopend!

De inschrijvingen voor de Geuzenloop zijn geopend!

Op 25 maart organiseert de Leidse Studenten Hardloop Vereniging Currimus de Geuzenloop! Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Train dan tijdens Meetrain Maart de gehele maand met Currimus mee!

Geuzenloop

De inschrijvingen voor de Geuzenloop zijn geopend! Wat? Een leuke estafetteloop gevolgd door diner en feest. Datum: 25 maart om 15.00 uur. Locatie: Leiden Atletiek. In een team van 4 loop je de volgende afstanden: 10km - 3km - 4,5km - 10km. Meer informatie? Of wil je je met je team inschrijven? Kijk dan eens op de volgende Instagram-accounts @geuzenloop_2023 en @luhvcurrimus. Op neem een kijkje op de website van Currimus

Meetrain Maart

Wil jij goed voorbereid aan de start verschijnen? Train dan mee met de Leidse Studenten Hardloop Vereniging Currimus tijdens Meetrain Maart. De gehele maand stelt Currimus haar trainingen open voor externe deelnemers. Geïnteresseerden vanuit het USC kunnen tot en met 6 april meetrainen (2 trainingen per week op dinsdag- en donderdagavond) met een inbegrepen deelname aan de Geuzenloop op 25 maart. De kosten bedragen € 25,- per deelnemer. Let op: vol = vol! Deelnemers dienen zelf een team samen te stellen. Currimus accepteert alleen volwaardige teams bij inschrijving. Ben jij enthousiast geworden? Schrijf je hier in!

Trainingsdata

Dinsdag 19.00 – 20.30 uur

Donderdag 19.00 – 20.30 uur

Geplaatst op 6 Mar 2023, om 14:03

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon