Zo gaat het nieuwe Universitair Sport- en Tentamencentrum er uit zien!

Zo gaat het nieuwe Universitair Sport- en Tentamencentrum er uit zien!

Zo gaat het nieuwe Universitair Sport- en Tentamencentrum er uit zien!

Zo gaat het nieuwe Universitair Sport- en Tentamencentrum er uit zien!

We zijn weer één stap dichterbij naar een nieuw Universitair Sport- en Tentamencentrum! Benieuwd hoe het nieuwe gebouw er uit gaat zien? Lees dan snel verder.

Gisteren zette de Universiteit Leiden haar handtekening voor een samenwerking met ontwerper en aannemer Binx, die dit jaar met het ontwerp voor het nieuwe sport- en tentamencentrum aan de slag gaat. Naar verwachting start de bouw in april 2024.

De plannen voor het nieuwe sport- en tentamencentrum beloven alvast veel goeds. Verwacht grotere sport- en tentamenhallen, veel ruimte voor ontmoeting, een open uitstraling, optimale akoestiek en een op en top duurzaam gebouw met een groene gevel en zonnepanelen. Lees op deze pagina het gehele artikel.

Geplaatst op 1 Mar 2023, om 12:08

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon