Trashwalk en talk

Trashwalk en talk

Trashwalk en talk

Trashwalk en talk

​In het kader van verduurzamen en verbinden dragen we als USC medewerkers de komende maanden bij d.m.v. een Trashwalk and Talk: we lopen een rondje om het USC terrein en ruimen al het vuil op dat we onderweg tegenkomen.

Met vier USC medewerkers zijn we op woensdag 22 februari gestart met dit leuke initiatief! Van peuken tot fietsonderdelen, al het afval moest er aan geloven. Het resultaat mocht er dan zeker ook zijn met vier volle vuilniszakken, oud ijzer onderdelen en een houten kist uit het water.

Een groot succes dus. Een half uurtje afval rapen en het USC terrein ziet er weer een stuk schoner uit! Daarnaast was dit initiatief ook een goede gelegenheid om weer even met de andere collega’s bij te kletsen en te lachen. Een leuke verandering ten opzichte van het contact op kantoor of op teams.

Hopelijk motiveert dit iedereen om onze sportomgeving gezamenlijk schoon te houden!

Benieuwd naar onze komende duurzaamheidsevenementen? Kijk dan op deze pagina of volg ons op Instagram.

Geplaatst op 27 Feb 2023, om 14:13

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon