Een nacht met SKC Volleyball!

Een nacht met SKC Volleyball!

Een nacht met SKC Volleyball!

Een nacht met SKC Volleyball!

Elk jaar organiseert onze volleybalvereniging SKC Volleybal het befaamde Nachttoernooi, een evenement dat allerlei studenten naar Leiden trekt om de gehele nacht te volleyballen!

Het Nachttoernooi is een van de grootste evenementen voor SKC, aangezien er van 20.00 uur 's avonds tot 7.00 uur de volgende ochtend zo'n 370 mensen aan het volleyballen en feesten waren. Hoogtepunten waren natuurlijk volleyballen in de glow in the dark room; het eten van knakworst en ijslollies; twister spelen; gebruik maken van de photobooth; en natuurlijk het ontbijt om 6.00 uur voor de fanatiekelingen die toen nog steeds aanwezig waren.

Voor de commissie waren het 22 lange uren, waarin het USC werd omgebouwd voor het Nachttoernooi en achteraf alles moest worden schoongemaakt voor de reguliere sportlessen op het USC. Maar, over het algemeen was de avond een groot succes, waarbij alle SKC-ers en andere studenten en volleyballers een geweldige tijd hebben gehad!

Geplaatst op 22 Feb 2023, om 16:45

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon