Aquamania sponsorzwemmen voor SYRIE en Turkije

Aquamania sponsorzwemmen voor SYRIE en Turkije

Aquamania sponsorzwemmen voor SYRIE en Turkije

Aquamania sponsorzwemmen voor SYRIE en Turkije

Zwem mee in Aquamania's Sponsor Swim op maandag 27 februari in zwembad De Zijl!

Maandag 6 februari werden delen van Syrië en Turkije getroffen door een aardbeving van ongekende omvang. Hierdoor verloren tienduizenden het leven en raakten honderdduizenden gewond en/of verloren hun huis.

E.L.S.Z.W.V. Aquamania organiseert maandag 27 februari (21:45-23:15) een sponsorzwemsessie voor de getroffen families in het aardbevingsgebied, in zwembad De Zijl. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Giro 555. We vragen jullie allemaal om vrienden en familie te vragen om je te sponsoren terwijl je binnen een uur zoveel mogelijk banen zwemt.

Dit evenement is ook toegankelijk voor niet-leden. Als je mee wilt doen, kun je een e-mail sturen naar info@aquamanialeiden.nl, dan geven we je meer informatie.

Mocht je toch niet kunnen deelnemen, dan kun je ervoor kiezen om direct te doneren aan Giro555 via de volgende link. Als je nog vragen hebt, kun je ons een dm sturen op instagram (@aquamanialeiden) of mailen via info@aquamanialeiden.nl.

Geplaatst op 22 Feb 2023, om 11:10

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon