Nieuwe groepsles Ceroc

Nieuwe groepsles Ceroc

Nieuwe groepsles Ceroc

Nieuwe groepsles Ceroc

Vind je het leuk om te dansen? Wil je nieuwe mensen ontmoeten en fit blijven? Doe dan mee met onze nieuwe groepsles Ceroc. De lessen starten in januari!

Ceroc is een leuke en gemakkelijk te leren partnerdans. Het neemt bewegingen over van vele andere populaire dansvormen zoals Stijldansen, Latin, Salsa, Jive, Swing en Tango. Deze samensmelting van een breed scala aan verschillende dansstijlen wordt gedanst op moderne muziek met een standaard beat.

Onze gevarieerde lessen zijn geschikt voor verschillende vaardigheidsniveaus, van first timer tot gevorderde danser. Of je nu alleen komt, met een partner of in een groep, tijdens onze wekelijkse lesavond krijg je de kans om met vele andere gezelligheidsdansers te dansen. Ceroc is een geweldige manier om mensen te ontmoeten, een beetje te lachen en fit te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Er is geen vaste cursus waarvoor je je kunt inschrijven. Elke week zullen er een aantal first timers zijn en daarom bieden we altijd een complete beginnersles waarin we een mix van 3 van de 12 basisbewegingen leren, gevolgd door een half-gevorderde les in het volgende uur. Je kunt gewoon komen opdagen wanneer je maar wilt en verdergaan met waar je de vorige keer gebleven was.

Tot snel op de Dansvloer!

Geplaatst op 29 Nov 2022, om 12:01

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon