USC Actueel

USC Actueel

​Student Well - Being Week

​Student Well - Being Week

Tijdens de Student Well - Being Week konden alle studenten aan de Universiteit Leiden gratis bij het Universitair Sportcentrum en The Buzz terecht voor een sportieve groepsles. Dit met als uitgangspunt om de studenten te motiveren om actief aan de slag te gaan met de eigen mentale en fysieke gezondheid.

  Lees verder
Geplaatst op 23 nov 2022, om 12:58

USC Tennis Championship

USC Tennis Championship

Op zaterdag 19 november speelde een grote groep USC-tennissers mee in een leuk uitdagend intern USC tennistoernooi. De deelnemers, cursisten uit de USC tenniscursussen, deden op deze manier ervaring op met het spelen van wedstrijden. Daarnaast was dit evenement een leuke manier om andere tennissers en studenten te leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Lees verder
Geplaatst op 23 nov 2022, om 10:22

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon