Student Well-Being Week

Student Well-Being Week

Student Well-Being Week

Student Well-Being Week

Studie- en keuzestress. Teveel prikkels. Last van eenzaamheid. Zomaar wat onderwerpen waar bijna iedere student wel eens mee te maken krijgt. Het is belangrijk om deze thema’s bespreekbaar te maken. Daarom organiseert de Universiteit Leiden binnenkort de Student Well-Being Week. Van 14 tot en met 18 november zijn er verschillende workshops en sportlessen te volgen om actief aan de slag te gaan met jouw mentale en fysieke gezondheid.

De Universiteit Leiden heeft een divers programma weten samen te stellen. Het aanbod varieert van workshops over timemanagement, beter slapen of leren omgaan met studiestress, tot sportieve uitjes zoals boulderen, kickboksen of schaatsen. Voor studenten die op zoek zijn naar ontspanning en gezelligheid staan er wandelingen, meditatielessen en bezoekjes aan het kattencafé op het programma.

Ook het Universitair Sportcentrum zal een deel van het programma op zich nemen. Bij ons is het bijvoorbeeld mogelijk om een les Kangoo Jump, X-core, (Power)Yoga, Pole-Dancing of Boxing te volgen. Bekijk hier het gehele programma.

Geplaatst op 7 Nov 2022, om 16:10

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon