Healthy University Week

Healthy University Week

Healthy University Week

Healthy University Week

Tijdens de Healthy University Week krijgen alle medewerkers van de Universiteit Leiden gratis toegang tot het Universitair Sportcentrum. De Healthy University Week vindt plaats van 31 oktober tot en met 4 november. We hopen jullie binnenkort te zien!

Het USC heeft drie locaties: in Leiden het hoofdgebouw aan de Einsteinweg 6 en Plex-Fit in studentencentrum Plexus. En in Den Haag The Buzz, gevestigd in studentencentrum Beehive. Doe mee aan één van de groepslessen, probeer eens de circuittraining voor medewerkers in Plex-Fit of neem een kijkje in één van de fitnessruimtes. Ook zijn de Leidse zwembaden vrij toegankelijk op vaste USC tijden. Het Universitair Sportcentrum biedt tijdens de Healthy University Week een uitstekende mogelijkheid om voor, tijdens of na je werk een keer vrijblijvend te komen sporten.

Kijk hier voor meer informatie over het sportaanbod. Om tijdens de Healthy University Week toegang te krijgen, download je de USC Leiden app (Android of iOS), maak je een account aan en kom je met je LU card naar één van de USC locaties.

Geplaatst op 17 Oct 2022, om 13:19

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon