​Minder parkeerplekken tussen 7 november en mid-december

​Minder parkeerplekken tussen 7 november en mid-december

​Minder parkeerplekken tussen 7 november en mid-december

​Minder parkeerplekken tussen 7 november en mid-december

Vanaf 7 november tot en met mid-december wordt de weg van het bouwterrein voor het USC tijdelijk verlegd. De weg zal daarom tijdelijk over ons terrein moeten lopen. Er liggen leidingen en riolering onder de huidige bouw en die moeten verlegd worden.

Er vervallen circa 20 parkeerplaatsen en er blijven er circa 10 over. Het terras van het USC zal in deze periode gewoon beschikbaar blijven. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond zal de weg weer worden teruggelegd op de oude plaats en zullen de parkeerplaatsen weer beschikbaar zijn voor sporters en bezoekers van het USC.

Geplaatst op 26 Sep 2022, om 11:11

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon