Leiden Bio Science Park competitie

Leiden Bio Science Park competitie

Leiden Bio Science Park competitie

Leiden Bio Science Park competitie

De Leiden Bio Science Park competities zijn kortgeleden weer van start gegaan. Kom je collega's aanmoedigen of speel zelf mee!

De Leiden Bio Science Park competities zijn kortgeleden weer van start gegaan! Van 23 augustus tot en met 27 oktober zijn dan ook veel medewerkers van het LBSP op de sportbanen te vinden. De afgelopen dagen zijn er al een aantal competitieve wedstrijden voetbal en beachvolleybal gespeeld. En de komende weken zullen nog vele volgen.

De LBSP competities worden meerdere keren per jaar georganiseerd voor alle medewerkers van het Leiden Bio Science Park. De sportieve buitenactiviteiten zijn een welkome afwisseling na een dag binnen zitten op kantoor. Daarnaast wordt de competitie ook gezien als een goede teambuilding activiteit.

Ben jij medewerker op het LBSP? Meld je dan aan voor onze volgende competitie! Deze gaat van start in november. Hopelijk zien we jou dan ook.

Geplaatst op 7 Sep 2022, om 13:52

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon