Dansshow Dancehall Fusion en Hip Hop

Dansshow Dancehall Fusion en Hip Hop

Dansshow Dancehall Fusion en Hip Hop

Dansshow Dancehall Fusion en Hip Hop

Kom onze USC dansers aanmoedigen tijdens een spetterende dansshow! Op woensdag 21 september zullen de dansgroepen Dancehall Fusion en Hip Hop hun beste dansmoves laten zien.

Ben jij benieuwd wat voor dansmoves onze USC sporters hebben? Of ben je geïnteresseerd om zelf te komen dansen bij het USC? Op woensdag 21 september om 16.00u geven de USC dansgroepen Dancehall Fusion en Hip Hop een korte spetterende dansshow onder begeleiding van een lichtshow. Een mooie gelegenheid om een kijkje te komen nemen! Het optreden vindt plaats ter gelegenheid van de opening van de parkeergarage aan de Ehrenfestweg op het LBSP. Dit is ook gelijk de locatie waar de dansshow zal plaatsvinden.

Geplaatst op 6 Sep 2022, om 15:44

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon