Zaalvoetbal competitie

Zaalvoetbal competitie

Zaalvoetbal competitie

Zaalvoetbal competitie

De USC zaalvoetbalcompetitie gaat van start op 14 september. Wil jij dit jaar USC zaalvoetbalkampioen worden? Meld je dan snel aan. Aanmelden kan bij de receptie van het Universitair Sportcentrum.

Doe dit jaar mee met onze zaalvoetbalcompetitie! Altijd al je eigen sportteam willen creëren? Nu is je kans. Enthousiasmeer je medestudenten, huisgenoten, clubleden of andere vrienden om mee te spelen in onze competitie. Een spannende finale zal bepalen welk team de beste is!

De wedstrijden beginnen op 14 september. Schrijf je dus snel in! De inschrijfkosten voor de competitie zijn €20,- per team. Inschrijven kan bij de receptie van het sportcentrum. Elk team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 spelers. Minimaal 5 spelers per team dienen in het bezit te zijn van een geldig sportabonnement. Overige spelers kunnen ervoor kiezen om voor aanvang van de wedstrijden een dagpas te kopen bij de frontoffice. Kijk op onze website voor meer informatie.

Geplaatst op 5 Sep 2022, om 16:03

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon