Cheerleading

Cheerleading

Cheerleading

Cheerleading

Kom Cheerleaden bij het USC! Vanaf 8 september om 20.40u starten onze nieuwe groepslessen Cheerleading. Locatie: zaal B op het USC. Meld je aan via de USC Leiden app.

Pom poms, dans en acrobatiek. Wil jij kennismaken met cheerleading? Volg dan nu onze nieuwe groepsles Cheerleaden bij het USC! In Nederland is Cheerleading een relatief nieuwe en onbekende sport. Waarschijnlijk ken je deze sport vooral uit de Amerikaanse films, maar Cheerleading is meer dan dat. Cheerleading bestaat uit stunten, dansen en acrobatische routines. We bouwen menselijke piramides en doen sprongen en flikflak’s. Dit alles komt samen in een te gekke routine. Cheerleading is een echte teamsport, dus als beginner kun je gemakkelijk instromen. Je hebt geen ervaring nodig. Samen leren we alles en helpen we elkaar (letterlijk) omhoog!

De nieuwe groepslessen Cheerleading starten op donderdag 8 september om 20.40u. De lessen vinden plaats in zaal B op het USC. Dit is een groepsles, aanmelden kan elke week in de USC Leiden App. Zien we jou ook aankomende donderdag?

Geplaatst op 5 Sep 2022, om 11:56

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon