Inschrijven najaarstennis

Inschrijven najaarstennis

Inschrijven najaarstennis

Inschrijven najaarstennis

Vanaf maandag 22 augustus om 10.00u openen de inschrijvingen voor de najaarstennis. Wil jij dit najaar je tennisskills te verbeteren? Wil jij werken aan je forehand, backhand of je opslag? Wil je werken aan je conditie en balvaardigheid? Meld je dan snel aan voor deze leuke uitdagende tenniscursus!

Een tenniscursus van 10 buitenlessen (les van 1 uur) kost €40. Onze trainers hebben veel ervaring op de baan en geven in kleine groepen elke deelnemer persoonlijke aandacht. Check de website voor het totale cursusoverzicht.

Inschrijven kan via de receptie van het USC, in de USC App of via de website. Deelname is alleen mogelijk als je in het bezit bent van een geldig USC sportabonnement voor de gehele duur van de cursus. Dagabonnementen zijn niet toegestaan. Heb je nog geen abonnement bij het USC? Schrijf je dan snel in!

LET OP VOORWAARDE: Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven op een plekje mag een deelnemer zich voor MAXIMAAL ÉÉN les inschrijven!

Geplaatst op 15 Aug 2022, om 09:00

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon