​Swim-in Leiden + NK Studenten Open Water Zwemmen

​Swim-in Leiden + NK Studenten Open Water Zwemmen

​Swim-in Leiden + NK Studenten Open Water Zwemmen

​Swim-in Leiden + NK Studenten Open Water Zwemmen

De Leidse gracht lonkt! USC vereniging E.L.S.Z.W.V. Aquamania en ZVL-1886 slaan de handen ineen voor de tiende editie van Speedo Swim-in Leiden. Een zwemfeest dat zij graag met jullie vieren op zondag 12 juni in het Huigpark in Leiden.

Zwemmers kunnen de gehele dag meedoen met verschillende wedstrijden en prestatietochten. Afstanden variëren van 250 meter tot 3 kilometer. Als wedstrijdzwemmer strijd je mee om een podiumplaats of PR. Als recreatieve zwemmer zwem je naast een sportieve prestatie ook mee voor het goede doel, Spieren voor Spieren!

Studentenstad Leiden is deze dag mede het strijdtoneel van het officiële NK Studenten Open Water Zwemmen. Zowel op de 1000 meter vrije slag als de 1000 meter schoolslag kun jij meedingen naar de titel van studentenkampioen van Nederland.

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan zeker aan! Inschrijven kan via de website op www.swiminleiden.nl. *Voor deelname aan het NK Studenten Open Water Zwemmen moet een bewijs van inschrijving aan een universiteit of hogeschool getoond kunnen worden op de wedstrijddag.

Geplaatst op 17 May 2022, om 14:32

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon